Blog mögött

Engedd meg, hogy bemutatkozzam! Győr Henrietta vagyok, az EniG Art honlap készítője, szerkesztője, tartalomfelelőse és egyben művésze.

A képhez tartozó alt jellemző üres; festek.jpg a fájlnév

Szabadidőmben rajzolással, festéssel foglalkozom miközben kísérletezem a különböző technikákkal.

Ez az weboldal egy személyes alkotó tér, ahol bemutatom egyedi látásmódomat és praktikákat, amelyeket saját tapasztalataim során tanultam, gyűjtöttem. Remélem, ezek inspirációt és hasznos tanácsokat nyújtanak más alkotók és művészetkedvelők számára is.

Rajzlapomon és festővásznamon az alkotások hobbiból, kedvenc időtöltésből, saját örömömre születnek. Bízom benne, hogy a szemlélő megelégedésére is szolgál. Az alkotás boldoggá tesz és inspirál. Kifejezhetem vele a gondolataimat, érzéseimet, megélem vele a sikerélményt, a felszabadultságot, az időtlenséget és a kreativitást. Önismeretre tanít, feltöltődésre, kiteljesedésre és tanulásra sarkall.

Olvass a bejegyzéseimben a művészi utamat kísérő gondolatokról, és fedezd fel az elkészült alkotásaimat!

Néhány dolog, amit ezen a weboldalon találsz:

  • Tippek és trükkök: megosztom veled a kreatív kísérleteim során szerzett tapasztalataimat, gondolataimat, amelyek saját magam is kipróbáltam és hasznosnak találtam.
  • Portfólió: virtuális tárlatvezetésen vehetsz részt a rajzaim és festményeim között, amit különböző stílusban, változó technikával és eszközökkel készítek.
  • Inspiráció: megosztom kedvenc művészeimet és műalkotásokat, amelyek inspirálnak.
  • Artisztika mögött: művészetelmélettel, művészettörténeti ismeretekkel kapcsolatos tanulmányaimat fogom leírni.

Remélem, hogy itt megtalálod a szükséges inspirációt és ötleteket a saját kreatív utadon!

Ha bármilyen kérdésed van, üzenj itt!